Grozā Receptes Deserti-saldumi Ar-sokoladi Sokolades-braunijs
  • Šokolādes braunijs

  • ( 3.4 | 9 votes )
  • (0)

Pievienots

Added by:Visvaldis

Braunijs ir gards šokolādes veidojums, kas līdzinās cepumiem un arī kūkai. Pēc nosaukuma jau var spriest, ka Braunijs nāk no Amerikas puses.

Ingredients:

Product Amount Price

Tumšā šokolāde

300g

Brūnais vai parastais cukurs

90g

Olas

2 gab.

Kviešu milti

70g

Pakenriekstu kodoli

80g

Sviests

100g

Medus

1 ēdamkarote

Total: 7

Recipe:

1. step

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175-180 grādiem. Izmanto cepampapīru, kuru vēl ieziež nedaudz ar sviestu vai eļļu un ievieto cepamtraukā.

2. step

Uz ļoti nelielas liesmas vai ūdens peldē izkausē sviestu kopā šokolādi (puse no daudzuma). Otru pusi šokolādes sasmalcina gabaliņos.

3. step

Brauniji mēdz būt ļoti dažādi, bieži vien tiem pievieno riekstus. Parasti valriekstus vai pekanriekstus. Kamēr šokolāde kūst, sasmalcini (nepārāk mazos gabalos) pekanriekstus. Sasmalcinātos riekstus pievieno šokolādes gabaliņiem.

4. step

Bļodā saputo olas un cukuru. Tam klāt piejauc miltus, medu un izkausēto šokolādi. Maisa līdz iegūst viendabīgu masu.

5. step

Tad pievieno klāt mīklai šokolādes graudiņus un riekstus. Samaisa.

6. step

Visu sagatavoto masu ievieto traukā un liek cepties uz kādām 20 - 25 minūtēm. Ik pēc laiciņa pārbaudi mīklu ar kociņu. Saturam būtu jābūt mīkstam, pat sulīgam un iekšā vēl lipīgam.

Comments ( 0 )