Grozā Receptes Deserti-saldumi Ar-sokoladi Sokolades-braunijs
  • Šokolādes braunijs

  • ( 3.4 | 9 голосов )
  • (0)

Pievienots

Added by:Visvaldis

Braunijs ir gards šokolādes veidojums, kas līdzinās cepumiem un arī kūkai. Pēc nosaukuma jau var spriest, ka Braunijs nāk no Amerikas puses.

Категория: Deserti, saldumi

Ingredients:

Продукт Количество Цена

Tumšā šokolāde

300g

Brūnais vai parastais cukurs

90g

Olas

2 gab.

Kviešu milti

70g

Pakenriekstu kodoli

80g

Sviests

100g

Medus

1 ēdamkarote

Total: 7

Recipe:

1. шаг

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175-180 grādiem. Izmanto cepampapīru, kuru vēl ieziež nedaudz ar sviestu vai eļļu un ievieto cepamtraukā.

2. шаг

Uz ļoti nelielas liesmas vai ūdens peldē izkausē sviestu kopā šokolādi (puse no daudzuma). Otru pusi šokolādes sasmalcina gabaliņos.

3. шаг

Brauniji mēdz būt ļoti dažādi, bieži vien tiem pievieno riekstus. Parasti valriekstus vai pekanriekstus. Kamēr šokolāde kūst, sasmalcini (nepārāk mazos gabalos) pekanriekstus. Sasmalcinātos riekstus pievieno šokolādes gabaliņiem.

4. шаг

Bļodā saputo olas un cukuru. Tam klāt piejauc miltus, medu un izkausēto šokolādi. Maisa līdz iegūst viendabīgu masu.

5. шаг

Tad pievieno klāt mīklai šokolādes graudiņus un riekstus. Samaisa.

6. шаг

Visu sagatavoto masu ievieto traukā un liek cepties uz kādām 20 - 25 minūtēm. Ik pēc laiciņa pārbaudi mīklu ar kociņu. Saturam būtu jābūt mīkstam, pat sulīgam un iekšā vēl lipīgam.

Комментарии ( 0 )